Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Lediga jobbLärare MaNo Åk 4-9 

 

Ängdala Skolor är en friskola, vackert belägen i ett grönområde i utkanten av det natursköna Höllviken. Här finns förskola, grundskola och fritidshem med i dagsläget ca 600 barn i åldrarna 1-16 år. Förskoleverksamheten på Ängdala startade redan 1996 vilket innebär att vi har funnits i snart 25 år. Grundskolan har därefter successivt vuxit fram och bildar i dag tillsammans med förskolan den enhet som är Ängdala Skolor. Här erbjuds barnen en hög pedagogisk kontinuitet från ett- till sextonåringar. Profileringen är mot hälsa/rörelse och mot språklig medvetenhet med betoning på engelska.

 

Vi kan erbjuda dig:

 

- en stimulerande miljö

- engagerande kollegor i ett stabilt kollegium

- utvecklande arbete i en inspirerande lärmiljö

- stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation

- friskvård

 

 

 

Vi söker dig som är:

 

- är utbildad/legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Ma och NO-ämnena (även teknik) åk 4-9.

- har ett utpräglat gott ledarskap i klassrummet vilket gör att du kan skapa goda professionella relationer med dina elever som i sin tur leder till en ökad måluppfyllelse och ett trivsamt klassrumsklimat där arbetsro råder.

 

- har en god kommunikativ förmåga vilket gör att du skapar goda relationer med såväl kolleger som vårdnadshavare.

 

- har bred pedagogisk kompetens och förmåga att reflektera över din undervisning, vilket gör att du ständigt utvecklas.

- har förmåga att bedriva en strukturerad undervisning vad gäller: planering, genomförande, kunskapsbedömning, uppföljning och dokumentation.

- är en lagspelare och ser samarbete som en självklarhet.

- är villig att göra det där lilla extra.

 

På Ängdala sätter vi mötet med eleven främst och med ett gemensamt förhållningssätt arbetar vi tillsammans med eleven i centrum. Hörnstenarna i vår vision är Kunskap, Respekt, Engagemang och Mötet. Vi utgår från att du är väl förtrogen med det komplexa uppdraget som lärare. Du är ansvarstagande och har god empatisk förmåga. Du är lösningsfokuserad, intresse av att utveckla verksamheten, ansvarsfull och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull för oss. I dagens skola ser vi det som en självklarhet att du behärskar digitala verktyg.

 

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Ma och NO på högstadiet. Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning i ett stabilt lärarkollegium som har höga ambitioner. Du kommer att tillhöra arbetslag 7-9 där du med givet fokus på eleverna kommer arbeta för att skapa de bästa förutsättningarna för alla våra elever. Här kommer du tillsammans med två andra MaNO-lärare att ansvara för undervisningen inom dessa områden. Vidare kommer du tillsammans med dina närmsta kolleger ha ett delat klasslärarskap innehållande mentorskap för ca 15 elever.

 

 

 

Vi arbetar med löpande intervjuer, så sök tjänsten så snart som möjligt. 

 

 

Ansök via mail till:

Paul Holm
, Bitr. rektor
 

paul.holm@angdalaskolor.se