Köken på Ängdala

På Ängdala har vi två kök. Restaurang Axet på skolan och Ängens restaurang på förskolan.

Hos oss är kvalitet och tradition två stora ledstjärnor. Maten tillagas från grunden i våra kök med svenska och skånska mattraditioner med en glimt ut i världen. Vi använder bra råvaror från grossister i vår närhet. En personalstyrka med stor erfarenhet från restaurang, storhushåll, caféverksamhet borgar ytterliggare för en bred och mycket hög kvalitet.

Vårt mål och uppdrag är först och främst att ge eleverna den näring och energi de behöver för att klara av sin arbetsdag så bra som möjligt. Vi gör därför medvetna val på mat som vi vet är populär hos eleverna.

matsal2
eu-logotyp_skolmjolksstodjpg

Nedan kan du ta del av vår kostpolicy!Vi har en hälsoprofil på Ängdala. I köket innebär det att vi vill ge barnen en god och lättsam inställning till måltiden. Matstunden skall vara en höjdpunkt på dagen. Vi har, eftersom vi lagar maten från grunden, full koll på vad den innehåller.

Gå in under respektive flikar för närmre presentation av våra kök.

Välkomna till oss!

Nedan kan du ta del av vår kostpolicy!

Kostpolicy